Vikkullantie 8, Helsinki (Länsisalmi)

298 000 € 119 m² 3 mh + oh + k + rt + psh + s + wc. Kellari: s + pkh + varasto
Myyntihinta 298 000 €
Asuinpinta-ala 119 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 1934
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Länsisalmi

Ihastuttava vanha ja pieni talo maaseutumaisemassa juuri ja juuri kehä kolmosen ulkopuolella.
Talo sijaitsee aurinkoisella etelärinnetontilla, tontti on tilava ja muodostuu pääosin vanhasta pihapuutarhasta jolla kasvaa paljon omenapuita ja muita hyötykasveja. Samoin suoraan tontilta pääset laajoille Östersundomin/Salmenkallion mahtaville ulkoilumaastoille joissa on mukava rauhoittua.

Talon alakerrassa on olohuone jossa on vanha ja upea kaakeliuuni, ruokailutila josta on ikkunat kolmeen suuntaan, keittiö jossa on sekä sähkö- että puuhella, yksi makuuhuone, pesuhuone ja sauna sähkökiukaalla sekä erillinen wc. Yläkerrassa on kaksi huonetta josta toisessa on varaava Porin Matti kamiina, yläkerrassa on myös parveke josta voi ihailla omaa puutarhaa ja tontilta aukeavaa peltomaisemaa. Kellarissa on sauna jossa on puukiuas, pukuhuone jossa takka sekä tilava verstas/varastotila.

Pihalla on autokatos/verstasrakennus sekä vanha ulkorakennus jossa on monta erillista varastotilaa.

Täällä asut kuin maaseudulla ja saat nauttia tilavasta puutarhasta mutta kuitenkin aivan pääkaupunkiseudun palveluiden tuntumassa, esimerkiksi Itikseen ajat omalla autolla noin kahdeksassa minuttissa tai vastaavasti Jumboon kahdessatoista minuutissa.
Mikäli sinulla ei ole käytössäsi autoa niin Uudella Porvoontiellä kulkee tiuhaan linja-autoja molempiin suuntiin ja pysäkit ovat aivan Vikkullantien risteyksen tuntumassa. Samoin Uuden Porvoontien varrella kulkee kevyenliikenteenväylä joka alkaa Sipoon Boxista ja tulee Helsinkiin Itäväylää pitkin, eli täältä pääset liikkumaan hyvin myös pyöräillen tai vaikka kävellen tai juosten.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 9776836
Osoite Vikkullantie 8, 00890 Helsinki
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 3 mh + oh + k + rt + psh + s + wc. Kellari: s + pkh + varasto
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 119 m²
Muiden tilojen pinta-ala 20 m²
Kokonaispinta-ala 139 m²
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuksen ilmoitetut pinta-alat on saatu vuoden 2023 kiinteistöveroerittelystä jossa on ilmoitettu vanhan osan kokonaisalaksi 104 m2 ja kokonaisala ilman viimeistelemätöntä kellaria 84 m2 sekä laajennusosan kokonaisalaksi 35 m2. Digi- ja väestötietoviraston rakennusrekisterissä talon pinta-alaksi on ilmoitettu 50 m2. Laajennusosan rakennuslupapäätöksessä on ilmoitettu laajennusosan kokonaisalaksi 35 m2.
Rakennusvuosi 1934
Käyttöönottovuosi 1934
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 298 000 €
Velaton hinta 298 000 €
Muut maksut Kokonaissähkönkulutus on vuonna 2022 ollut 11.178 kWh ja vuonna 2023 14.760 kWh, lisäksi tulisijoissa on poltettu vuosittain noin 5 pino m3 polttopuita. Ilmoitettu kiinteistövero on vuodelta 2023, tiehoitomaksu Vikkullantiestä on ollut noin 50 euroa vuodessa.
Kiinteistövero 565,16 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tehdyt remontit Olohuoneen ikkunat vaihdettu 1990-luvun lopussa, kellarikerroksen sauna remontoitu 2021, kellarikerroksen takkahuone remontoitu 2023
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, Laajennusosassa sähkötoiminen lattialämmitys, vanhassa osassa sähköpatterein
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Vesihuollon kuvaus Oma
Viemäri Saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi, puuliesi), liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, puukiuas, Kaksi saunaa, asuinkerroksen saunassa sähkökiuas ja kellarikerroksen saunassa puukiuas
Lattiamateriaalien kuvaus Lauta, korkki, muovimatto ja laatta.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Pelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 91-417-9-2
Tontin pinta-ala 5600 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Helsingin kaupungilla on etuosto-oikeus pinta-alaltaan yli 3000 m2 kokoisessa kiinteistökaupassa.
Rasitteet Tierasite, tilan lounaisraja kulkee Vikkullantiellä.
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki on laatimassa Sipoolta ja Vantaalta lunastetulle alueelle Östersundomin osayleiskaavaa, osayleiskaavoitus on nyt kaavaluonnosvaiheerssa, tavoitteena on laatia kaavaluonnos vuoden 2024 aikana ja tämän jälkeen osayleiskaavoitus etenee kaavaehdotusvaiheeseen arviolta vuonna 2025. Lisätietoja yleiskaavasuunnittelija Iiris Karviselta (09 310 27949, iiris karvinen@hel.fi) tai tiimipäälikkö Tuukka Linnakselta (09 310 37308, tuukka.linnas@hel.fi)
Kaavoitustilanne Kaavoittamaton
Muut rakennukset Autokatos, vaja, varasto. Pihalla erillinen autokatos/verstasvarastorakennus sekä vanha ja heikkokuntoinen ulkorakennus jossa monta varastotilaa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Östersundom noin 1,7 km, Itis noin 6,5 km, Vuosaari Columbus 6,5 km, Jumbo noin 13,5 km, Helsingin keskusta noin 16 km, Porvoon keskusta noin 38 km.
Koulut Sakarinmäen peruskoulu, Östersundom skola sekä suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit noin 4,4 km (Knutersintie 924), Creative Learning Playschool – Helsinki noin 1,7 km
Liikenneyhteydet Uudella Porvoontiellä tiuhat linja-autovuorot molempiin suuntiin, pysäkit Vikkullantien risteyksen tuntumassa (katso aikatauluja hsl.fi).

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Peter Forss

Myyntipäällikkö, LKV, Kaupanvahvistaja Porvoo, Sipoo +358400465495
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​