Uusi Porvoontie 1480, Sipoo (Box)

218 000 € 120 m² 3 mh + oh + tkh + k + saunaos. + kph/wc + wc + khh + 2xat
Myyntihinta 218 000 €
Asuinpinta-ala 120 m²
Huoneita 5
Rakennusvuosi 1969
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Sipoo
Kaupunginosa Box

Tilava omakotitalo omassa rauhassa mutta kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Talossa on 2-3 makuuhuonetta, tilava olohuone ja keittiö sekä erillinen saunaosasto pukuhuoneineen. Kellarikerroksessa on autotalli jossa tilaa askarrella.
Talon lämmitysjärjestelmänä on öljykeskuslämmitys jonka lämmönjako tapahtuu vesikierrolla joten lämmönlähde on halutessa helppo vaihtaa esimerkiksi ilma/vesi- tai maalämpöpumppuun.

Pihapiirissä on myös pieni savusauna ja heikkokuntoinen siporex-rakenteinen hallirakennus josta saa kunnostamalla tilavan harrastetilan tai vaikka tiloja ammatin harjoittamiseen.

Kiinteistöllä ei ole vesikaivoa joten ostajan tulee liittyä kunnallistekniikkaan jonka liityntäkohta on noin 80 metrin päässä kiinteistön pohjoisrajalta tai sitten ostaja voi vaihtoehtoisesti tehdä oman vesikaivon tai liittyä pelkästään kunnan vesijohtoverkostoon ja jatkaa kiinteistöllä olevan saostuskaivojärjestelmän käyttöä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21524769
Osoite Uusi Porvoontie 1480, 01190 Box
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 3 mh + oh + tkh + k + saunaos. + kph/wc + wc + khh + 2xat
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 120 m²
Muiden tilojen pinta-ala 88 m²
Kokonaispinta-ala 208 m²
Lisätietoja pinta-alasta Talon ilmoitetut pinta-alat ja valmistumisvuosi on saatu rakennusrekisteristä. Talon asuinpinta-alana on ilmoitettu rakennusrekisterissä ilmoitettu huoneistoala 120 m2 ja kokonaispinta-alana rakennusrekisterissä ilmoitettu kokonaisala 140 m2 + kellari 68 m2 = 208 m2. Lisäksi talossa on yhteen huoneeseen ilman rakennuslupaa rakennettu erkkeri 2000-luvun alussa.
Rakennusvuosi 1969
Käyttöönottovuosi 1969
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 218 000 €
Velaton hinta 218 000 €
Muut maksut Ilmoitettu kiinteistövero on verottajalta soittamalla saatu vuoden 2023 kiinteistövero. Lämmitysöljyn tarkkaa kulutustietoa ei ole tiedossa (21.12.2018 ostettu 2500 litr., 2.5.2022 1702 litr. ja1.3.2023 2100 litr.). Jäteastian (roskis) tyhjennys noin 20 e /kk (tyhjennys joka toinen viikko), sisäänajotien aurauskustannus lumitilanteen mukaan.
Kiinteistövero 413,56 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tehdyt remontit Saunaosasto uusittu 2000-luvun alussa
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus öljy, muu, vesikiertoinen patterilämmitys, muu
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, muu, tuloilman esilämmitys kytketty lämmitysvesikiertoon
Tulisija Takka, takkahuoneessa avotakka
Viemäri Saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi, liesi (sähköliesi), Keittiön kaapistot 1990-luvun alusta, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyamme, wc-istuin, suihku
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Lattiamateriaalien kuvaus Parketti ja laatta
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Pelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 753-403-9-52
Tontin pinta-ala 8657 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Sipoon kunnalla on etuosto-oikeus kiinteistönkaupassa kun kiinteistön pinta-ala on yli 5000 m2.
Lisätietoja rakennusoikeudesta Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen ja yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 250 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon tai kerrokseen rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300m². Lisäksi yli 5000 m² kokoiselle rakennuspaikalle voi rakentaa kerrosalaltaan enintään 100 m²:n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä ja tieliittymää kuin päärakennus. Olemassa olevaan rakennukseen rakennettava sivuasunto saa olla huoneistoalaltaan enintään 70 m². Sivuasunto ja päärakennus muodostavat kokonaisuuden, jota ei maanmittaustoimituksella saa erottaa itsenäisiksi kiinteistöiksi. Sivuasuntoa ei lasketa rakennuspaikaksi ja se ei vähennä rakennuspaikkojen enimmäismäärää. Rakennuspaikalle saa asuinrakennuksen lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m².
Kaavoitustiedot Boxin osayleiskaava, AT-3 (kyläalue)
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Muut rakennukset Saunarakennus, talli. Talli/varastorakennus, kerros-/kokonaisala 130 m2, Siporex-rakenteinen, valmistunut 1989, heikkokuntoinen, toiminut aikanaan turkisvarastona. Pihasaunarakennus, kerros-/kokonaisala 7 m2, valmistunut 1994. Rakennusten pinta-alat ja valmistumisvuodet saatu rakennusrekisteristä. Lisäksi pihapiirissä on pieni liiterirakennus ja leikkimökki.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Söderkullan kattavat palvelut (mm S-Market, K-Market, Lidl, rakenteilla Tokmanni, R-Kioski, Alko, Postin palvelupiste, kirjasto, useita parturikampaamoja, useita ravintoloita, sote-asema yms.) noin 3 km, Boxissa Box Café & Grill (todella suosittu hampurilaispaikka) noin 1 km.
Koulut Boxby skola (lk. 1-6) noin 1,5 km, suomenkielinen peruskoulu (lk. 1-9) Söderkullassa, ruotsinkielinen yläaste sekä suomen- ja ruotsinkieliset lukiot Sipoon keskuksessa Nikkilässä (Söderkullaan ja Nikkilään koululaiskuljetukset Kalkkirannantieltä linja-autolla).
Päiväkodit Söderkullassa suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Uudella Porvoontiellä tiuhat linja-autovuorot eri suuntiin (katso aikatauluja hsl.fi)
Ajo-ohjeet Uudelta Porvoontieltä numero 1480 kohdalta käännytään ja ajetaan naapuritalon pihapiirin läpi josta myytävän talon sisäänajotien päätyyn

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Peter Forss

Myyntipäällikkö, LKV, Kaupanvahvistaja Porvoo, Sipoo +358400465495
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​