Niittykummuntie 6, Espoo (Niittykumpu)

318 000 € 71,5 m² 3h+rt+oh+wc/kph+lasitettu parveke(yj.3h+k+r+kh)
Velaton hinta 318 000 €
Hoitovastike 303,88 €/kk
Asuinpinta-ala 71,5 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 1963
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Niittykumpu

Tilaisuus sinulle, joka arvostat luonnon läheisyyttä mutta haluat olla lähellä hyviä palveluja ja metroa!
Kodin pohjaratkaisu on erinomainen. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran ja valoisan kokonaisuuden, josta on käynti lasitetulle etelä parvekkeelle. Isoista ikkunoista ja parvekkeelta avautuu upea metsämaisema. Kaksi makuuhuonetta ja runsaasti kaappitilaa. Kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä ja taloyhtiö on hyvin hoidettu. Kaikki suurimmat remontit on tehty ja yhtiö on siirtynyt maalämpöön 2019. Rakennus on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja suojeltu.

Varaa esittelyaika ja tule katsomaan paikan päälle, sillä tässä kodissa kaikki on kohdallaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20782730
Osoite Niittykummuntie 6, 02200 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+rt+oh+wc/kph+lasitettu parveke(yj.3h+k+r+kh)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 71,5 m²
Kokonaispinta-ala 71,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/4
Rakennusvuosi 1963
Käyttöönottovuosi 1963
Vapautuminen Kaupassa

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 295 049,01 €
Velkaosuus 22 950,99 €
Velaton hinta 318 000 €
Neliöhinta 4 447,55 €/m²
Hoitovastike 303,88 €/kk
Rahoitusvastike 257,41 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 561,29 €/kk
Muut maksut Pesutupamaksu 10€/kpl/kk Yhtiökokouksessa 14.6.2022 myönnettiin hallitukselle valtuutus enintään 50.000,00 euron hoitolainan nostamisesta paikoitusalueen maakauppojen varainsiirtoveron maksamiseksi sekä annettiin valtuutus pantata tarvittava määrä yhtiön omaisuutta lainan vakuudeksi. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. 25.5.2023 Varsinainen yhtiökokous: Päätettiin myöntää vastuuvapaus hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle. Päätettiin antaa hallitukselle valtuus kerätä kaksi ylimääräistä vastiketta tai jättää keräämättä kaksi vastiketta taloustilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Rahastoidaan hanke- ja lainaosuuksista sekä rahoitusvastikkeista enintään lainanlyhennyksiä vastaava määrä, mikäli se on tarpeen tulouksen tasaamiseksi. Hallitus saa valtuudet päättää asiasta.
Vesimaksu 15 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tilojen kuvaus Eteisessä kivilattia
Tietoliikenne Taloyhtiöön on asennettu Welhon kiinteistöliittymä. Welho kiinteistölaajakaista 10Mbit/s10Mbits/sHuoneisto liitetty tietoliikenneverkkoon, vastikkeeseen kuuluu dna 10mbps liiitymä, joka on päivitettävissä maksua vastaan nopeampaan luokkaan.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Maalämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiön kiinteistöön kohdistuu maankäyttö- ja rakennuslain 96 §:n mukainen (käyttöoikeuden) lunastus 26.3.2010. Metroa varten lunastettava maanalainen alue. Yhteiselle pysäköintialueelle on alueen omistavien taloyhtiöiden välille laadittu hallinnanjakosopimus, mikä tuli voimaan 20.10.2022. Pysäköintialueelle laadittiin autopaikkasäännöt sekä autopaikkasopimus taloyhtiön ja autopaikan käyttäjän välille. Kts. yj. 5 § jälkikäteen asuntoon asennettujen rakenteiden ja laitteiden vastuu. Yhtiökokouksessa 28.4.2003 hyväksyttiin Kiinteistöliiton laatima vastuunjakotaulukko yhtiön rakennuksen ja muiden tilojen kunnossapitovastuun jakamisesta osakkeenomistajien ja yhtiön kesken. Voimassa olevassa asemakaavassa yhtiön rakennuksilla on suojelumerkintä. Kiinteistössä suojelupäätös. Suojeltava rakennus. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja kaupunkikuvan kannalta tärkeä rakennus, jota ei saa purkaa eikä muuttaa hahmoltaan. Rakennuslupaa vaativissa korjaus tai muutostöissä on neuvoteltava museoviranomaisten kanssa. Parvekelaseista vastaa osakas. Lasit ovat osa julkisivua.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (puu, muu), seinät (maalattu), lattiat (kivi), rosteri-pinta, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Niittykumpu 10
Isännöitsijän yhteystiedot Retta Services Oy, Retta isännöinti Isännöitsijä Marko Ruokanen, marko.ruokanen@retta.fi, 010 228 2000 Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo 010 228 2000 www.rettaisannointi.fi
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiö on osakkaana Niittykummun Huolto Oy:ssä ja yhteisessä väestönsuojassa.
Taloyhtiön autopaikat 52 hidaslatausautopaikkaa yhteisellä pysäköintialueella (Asunto Oy Niittykumpu 5, Asunto Oy Niittykumpu 7, Asunto Oy Niittykumpu 10, Asunto Oy Niittykumpu 12) osoitteessa Niittykummuntie 1. Taloyhtiön käyttöön on tulossa 15 kpl autohallipaikkoja, arvioitu valmistusvuosi on 2025. Autopaikat 67 kpl. Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: Haukilahdesta voi edelleen halutessaan hakea avaimen tai allekirjoittaa sopimuksen – yksi lämpötolpan avain/huoneisto. Retta Leppävaaran tai Haukilahden toimistolta jaetaan parkkilupalappuja asukkaille: 1 lupa / autopaikka, joka numeroitu autopaikan mukaan. 1 vieraspysäköintilupa / huoneisto, joka numeroitu huoneiston mukaan. Luvat ja avain on palautettava sopimuksen päätyttyä. Kadonneesta luvasta veloitetaan 30€. Paikan hinta 15€/kk. Lämmityssähkö sisältyy vuokraan. lataussähkö veloitetaan erikseen. Paikoilla käytössä eParkingin sovellus, jolla voi ohjelmoida lämmityksen etänä. Tällä sovelluksella voi myös lisätä rekistereitä omaan paikkaan, jolloin useammalle autolle kirjautuu pysäköintilupa. Invapaikat 73 ja 92 voidaan vuokrata isommille (paketti) autoille, mutta paikkoihin on etuoikeus LE-luvan haltijoilla (edellyttää todistusta). AP91 ja AP92 jäävät yhteiskäyttöön vieraspaikoksi. Käytössä edellytetään yhtiön vieraslupalappua ja pysäköintikiekon käyttöä. As Oy Niittykumpu 10:llä on käytössä As Oy Niittykumpu 12:ssa autopaikat 46 ja 47. Nämä ovat vieraspaikkoina.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Kts. kunnossapitotarveselvitys. julkisivukunnostus -92, lukituksen uusim. -95, kattosiltojen asentaminen -98, jätekatoksen rakentam. -98, sadevesi- ja salaojajärj. saneerauksen suunn. aloitettu -01, alapohjan ryömintätila puhdistettu ja lisätty sen tuuletusta -03, yläpohjan lisälämpöeristys -03, katon pinnoituskorj. -05, tuuletusparvekkeiden kunnostus, ikkunoiden uusiminen (muut kuin parvekkeille antavat ikkunat) -07, parvekkeille antavien ikkunoiden uusiminen umpiolasi-ikkunoiksi, porrashuoneiden ulko-ovien kunnostus, poistohormien puhdistus ja säätö -08, syöksytorvien uusiminen, käyttövesiputkien, viemäreiden ja sähkönousujen uusiminen, porraskäytävien ja talosaunan kunnostus, pesutuvan rakentaminen -13-14, yläpohjan lisälämmöneristys -16, maalämpöön ja poistoilman talteenottoon siirtyminen -19, tonttivesijohtojen uusiminen, alapohjan tuuletus (koneellinen ilmanpoisto) -20, saunan lauteiden uusinta, katon hoitokunnostus ja turvatuotteiden asennus, poistohormien puhdistus ja säätö -21, uusi pysäköintialue ja alueen varustaminen lataustolpilla -22
Tulevat remontit Kts. kunnossapitotarveselvitys. piharemontin toteutussuunnitelma ja toteutus (sokkelin maalaus, pihan asfaltointi ja nurmialueiden kunnostus, jätekatoksen korvaaminen toisella jäteratkaisulla) hissien pintojen kunnostus ja modernisoinnin suunnittelu, -23-25, autohallipaikkojen latausinfran suunnittelu -24, tuuletusparvekkeiden lautojen öljyäminen -23
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 7958 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot (09) 816 21 Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Niitty ostoskeskus, Lidl
Koulut Useita lähialueella
Päiväkodit Useita lähialueella
Liikenneyhteydet Metro, bussi

Maaria Salmi

Kiinteistönvälittäjä, LKV Espoo, Kauniainen +358505688415
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​