Lindankuja 2, Espoo (Kauklahti)

204 900 € 43,5 m² 2h + kt
Velaton hinta 204 900 €
Hoitovastike 174 €/kk
Asuinpinta-ala 43,5 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 2018
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Kauklahti

Kauklahti on voimakkaasti kasvava, luonnonläheinen kaupunginosa, joka on Espoon vanhimpia asuinalueita. Vanhimmat arkeologiset löydökset ovat peräisin kivikaudelta, mutta suurimmat muutokset alueella tapahtuivat 1900-luvun alussa rantaradan valmistumisen myötä. Meren rantaan rajoittuva alue on kuuluisa monipuolisesta ja upeasta luonnostaan, pitkästä teollisuushistoriastaan ja aikoinaan vilkkaasta kartanoelämästään.

Tervetuloa tutustumaan tähän vehreään, erityisesti lapsiperheiden suosiossa olevaan, pientalovaltaiseen alueeseen, jonka kasvu on viime vuosina ollut voimakasta, ja erilaisten palveluidenkin tarjonta on kasvanut voimakkaan muuttoliikkeen myötä. Alueella on loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja urheiluun, pyöräily-ja kävelyreittejä on runsaasti, Espoon kartanossa on ratsastustalli ja parin kilometrin päässä on Espoo Golfin kentät. Kaupunginosa sijaitsee Kehä III:n varrella, lähellä Kirkkonummen rajaa.

Asunto Oy Espoon Lokinuora koostuu vuonna 2018 valmistuneista rivitaloista, joilla kaikilla on oma suojaisa piha ja katettu terassi, pihan yhteydessä on kylmä ulkovarasto, lämmin irtaimistovarasto löytyy taloyhtiön yhteisestä talousrakennuksesta. Tule tutustumaan tähän viehättävään, laadukkaasti rakennettuun kokonaisuuteen.

Esittelyt ja lisätiedot välittäjältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21016811
Osoite Lindankuja 2, 02780 Espoo
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 43,5 m²
Kokonaispinta-ala 43,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 2018
Käyttöönottovuosi 2018
Vapautuminen Vuokrattu, irtisanomisaika 6 kk.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 86 993,26 €
Velkaosuus 117 906,74 €
Velaton hinta 204 900 €
Neliöhinta 4 710,34 €/m²
Hoitovastike 174 €/kk
Rahoitusvastike 899,91 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 176,74 €/kk
Muu vastike 18 €/kk
Muut maksut Hoitovastike A asuinhuoneistot 4,00 euroa/m2/kk Hoitovastike B autopaikat 10,00 euroa/autopaikkaosake/kk Pääomavastike D rakennusaikaiset lainat 0,4670/jyvitetty osake/kk Tontinvuokravastike C 1,95 euroa/m2/kk Tontinvuokravastike C 01.01.2024 alkaen 2,15 euroa/m2/kk Ylimääräinen tontinvuokravastike C 1,75 euroa/m2/kk Vesivastike-ennakko 18,00 euroa/henkilö/kk Kylmä vesi 3,77 euroa kpl/kulutus Lämmin vesi 7,03 euroa kpl/kulutus Autopaikkavuokra 33,00 euroa/kpl/kk Autopaikkavuokra Invapaikka 38,00 euroa/kpl/kk Pääomavastikevakuus: Niin kauan kun muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa rakennusaikaista yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla asianomaisen huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti edellä mainitun vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke Ei
Tietoliikenne DNA Welho Taloyhtiölaajakaista 10M
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 7 § Tontin määräosan maksaminen Yhtiö voi edellä 2 §:ssä mainitun tontin vuokrasopimuksen mukaisesti ostaa vuokra-alueena olevasta tontista (49-44-146-2) määräosia. Yhtiö on allekirjoittanut kiinteistökaupan esisopimuksen koskien määräosia tontista . Kunkin asuinhuoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus edellä tässä 7§:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle, jonka tulee tämän jälkeen seuraavana vuokrasopimuksen mukaisena mahdollisena ajankohtana hankkia yhtiön omistukseen vastaava määräosa tontista. Yhtiökokouskutsussa on tiedusteltava kaikilta yhtiön asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, haluavatko nämä maksaa kokonaan huoneistokohtaisen osuutensa tontin lunastushinnasta. Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteena edellä 4 §:ssä mainittuja kunkin huoneiston pinta-alan suhdetta kaikkien huoneistojen yhteenlaskettuun pinta-alaan. Osuus lunastushinnasta on lisäksi määriteltävä siten, että suorituksesta kertyneillä varoilla voidaan maksaa varainsiirtovero, julkisen kaupanvahvistajan kustannukset ja kaupasta aiheutuvat muut kulut laskettuna siihen päivään saakka, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan määräosan kaupan tontista. Yhtiöjärjestys 8 § Tontin lunastaminen Yhtiöllä on tontin (49-44-146-2) koskevan maanvuokrasopimuksen mukaisesti oikeus ostaa tontti vuokrakauden aikana tai sen päättyessä. Yhtiöjärjestys 17 § Lunastusmenettely Autopaikat ja autokatospaikat (osakkeet nrot 19991-20043). Jos kattamattoman autopaikan tai autokatospaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena olevat osakkeet. Muilta osin AOYL.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Terassi
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Tiili

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Lokinuora
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa. Isännöitsijä Jutta Välimaa, jutta.valimaa@kiinteistotahkola.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu Vesikiertoinen patterilämmitys, huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä varustettu lämmön talteenotolla.
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 22, Piha-autopaikkoja: 9, Isännöitsijä ylläpitää taloyhtiön hallinnassa olevien autopaikkojen vuokrauslistaa ja -jonoa.
Muuta taloyhtiöstä Väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit 2018-2020 Rakennuttajan vastuulle kuuluneet 2-vuotistakuukorjaukset 2022 Selvitystyö sähkö- ja hybridiautojen latauksen mahdollistaminen
Tulevat remontit 2023 Toisen ulkovesipisteen asennus 2023-2027 Piha-alueen kehittäminen (mm. huoneistopihojen aidoitus, ulkovalaistus ja leikkialueen kehittäminen) 2026-2027 10-vuotistarkastus ja PTS:n laatiminen. Rakennuttajan vastuu piilevien rakennusvirheiden osalta päättyy 10 vuoden kuluttua taloyhtiön käyttöönotosta. 2028 Väestönsuojan huolto (tarkastus ja tiiveyskoe) 2028 IV-nuohous ja säätö 2023-2028 Aurinkopaneelien asennuksen suunnittelua 2023-2028 Pihan kulkureittien asfaltointi 2023-2028 Sähköautojen latausinfran rakentaminen
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 6499 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 29 800 €
Tontin vuokranantaja FIM Tonttirahasto I KY
Tontin vuokrasopimus päättyy 16.12.2065
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki Kaupunkisuunnittelukeskus, p. +358 9 8162 5500
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Supermarket, Lidl, Kauklahden asiamiesposti, Maxin Kala, R-Kioski, Apteekki, Kirjasto, Kivenlahden terveysasema, Samarian terveysasema
Koulut Hansakallion koulu, Kauklahden koulu
Päiväkodit Alueella useita

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Varsinainen yhtiökokous 2023 päätti rahastoida osakkaiden maksamat laina- ja hankeosuusuoritukset ja ylimääräiset lainanlyhennykset sekä tulouttaa pääomavastikkeet. Hallituksella annettiin valtuudet periä ylimääräisiä vastikkeita enintään kahden vastike-erän verran (hoito- ja /tai rahoitus- sekä tonttivastikkeita. Yhteisjärjestelysopimus 19.12.2016, jolla on sovittu yhtiön ja naapuritontin 3 välillä seuraavasti: - yhteisestä leikki- ja oleskelualueesta - väestönsuojan käytöstä - autopaikkojen käytöstä -kulkuoikeuksista, pintavesien johtamisesta sekä palomuurista Yhtiökokouksessa 2022 on hyväksytty ilmalämpöpumppujen ja autojen latauksen asennusehdot Vesimittarit: Yhtiön kaikissa asuinhuoneistoissa on huoneistokohtaista kulutusta mittaavat vesimittarit. Mittarit luetaan vuosittain tilikauden lopussa, jolloin ennakkomaksut tasataan kulutuksen mukaisesti ja osakkaille lähetetään toteutuneesta kulutuksesta riippuen joko hyvityslasku tai lasku.

Sari Kiviharju

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM Espoo, Kauniainen +358505111618
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​