Kukonharja 1, Vantaa (Viertola)

179 000 € 48 m² 2h + kt
Velaton hinta 179 000 €
Hoitovastike 196,80 €/kk
Asuinpinta-ala 48 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 2023
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Viertola

Moderni koti lähellä Tikkurilan monpuolisia palveluita ja luontoa. Asuntoon on esteetön kulku, bussipysäkki vieressä. Vantaan ratikka tulee kulkemaan tulevaisuudessa myös kulman takana. Mikäli siis kaipaat erinomaisten kulkuyhteyksien päästä modernia kaupunkiasumista, tämä on juuri Sinulle oikea asunto! Mahdollisuus ostaa myös autohallipaikka omana osakkeenaan.

Asunnon kompaktit neliöt tuottavat edullista asumista tulevina vuosina, sillä tonttiosuus on mahdollista lunastaa, jolloin tontin vuokravastike jää kokonaan pois ja maksat vain hoitovastikkeesta. Remontteja ei ole lähivuosiin tiedossa, sillä rakennus on valmistunut vasta vuonna 2023.

Asunnon pohja on avara ja huoneisto on valoisa. Säilytystilat on keskitetty eteisen suureen vaatehuoneeseen, sekä liukuovikapistoon. Tämä mahdollistaa kodin vapaan kalustamisen, sillä irrallisia kaapistoja ei ole rajaamassa seinäpintoja. Asunnon jopa hulppean iso lasitettu parveke on sisustettu tilaan suunnitelluilla verhoilla, jotka kuuluvat kauppaan.

Tämä moderni koti on vailla uutta asukasta. Tutustu kanssani SInun uuteen kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20672461
Osoite Kukonharja 1, 01300 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kt
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 48 m²
Kokonaispinta-ala 48 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
Kerros 1/4
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 67 133 €
Velkaosuus 111 867 €
Velaton hinta 179 000 €
Neliöhinta 3 729,17 €/m²
Hoitovastike 196,80 €/kk
Rahoitusvastike 427 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 761,08 €/kk
Tontin vuokravastike 137,28 €/kk
Muut maksut Huomautusmaksu 5,00 Hoitovastike 4,10 m2 Autohallivastike 2,87 m2 Autopaikkavastike, piha 2,05 m2 Sähkölatausennakko 50,00 Tonttivuokravastike 2,86 m2 Pääomavastike 3,05 muu jyvitetty osuus Vesivastike 20,00 kpl Tonttiosuuden lunastus 1,00 kpl Varainsiirtovero 4% 1,00 Kylmävesitasaus 3,77 m³ Lämminvesitasaus 5,69 m³ Ylimääräinen hoitovastike 0,00 Saunamaksu 20,00 kpl Vesimaksuennakko 20€/hlö, tasaus oman mittarin mukaan. Yhtiön välittömään hallintaan jäävän pesulan käytöstä voidaan periä käyttökorvausta, jonka suuruuden määrää yhtiökokous. Osakkeiden muoto: sähköinen merkintä. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tietoliikenne Kaapelimodeemi, Saunalahti Taloyhtiölaajakaista, perusnopeus 10M
Muuta kauppaan kuuluvaa Parvekkeen verhokiskot ja verhot kuuluvat kauppaan
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Rakennus on valmistus 2023, kunto uudenveroinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset YJ10§: Jos autohallipaikka tai autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle osakkeen saajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston oikeuttavan osakkeen omistaja tai yhtö itse, yhtiöllä aj asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohallipaikan tai autopaikan hallintaan oikeuttava osake. KTS tarkemmin YJ 10§, kohdat 1-11.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Keittiö Puustelli, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Vaatehuone
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Vantaan Kukonaskel
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Vantaa Oy Vernissakatu 4 01300 Vantaa Isännöitsijä Tuukka Tikkunen 0207862150 Vernissakatu 4, 00130 Vantaa
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu YJ4§: Tupakointi, ruoan valmistaminennja muu käry tai haju haittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla. Kullakin huoneistolla on oikeus käyttää yhtä ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastokomeroa yhtiön osoittamassa yhtiön irtaimistovarastossa. Yhtiön tontilla sijaitseva piharakennus, joka käsittää saunan ja kerhohuoneen on yhteiskäytössä tontin 5 kanssa yhteisjärjestelysopimuksen perusteella. Saunarakennus on As Oy Vantaan Kukonaskelen ja As Oy Vantaan Jänönloikan yhteiskäytössä. Yhtiö käyttää tontilla 5 sijaitsevaa yhteiskäytössä olevaa jätekatosta yhteisjärjestelysopimuksessa sovitusti YJ 6§: Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehten yms. postosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 34, Sähköpistokepaikkoja: 3, YJ4§: Autopaikka- ja autohallipaikkaosakkeiden omistajilla tai vuokraoikeuden haltijoilla, joilla e ole hallinnassaan myös asuinhuoneistoa, ei ole käyttöoikeutta yhtön välittömässä hallinnassa oleviin tiloihin edellyttäen, että käyttöoikeusrajoitus ei estä edellämainittujen autopaikka- ja autohallipaikkaosaiikeiden käyttömahdollisuutta. Vuokraoikeuden haltijoilla on kuitenkn oikeus käyttää jätehuonetta. Pysäköintihallissa on kaksi autohallipaikkaa AHP47 ja AHP52 ensisijaisesti varattu liikuntaesteisille, joille on vamman perusteella myönnetty Tieliikennelain mukainen pysäköintilupa. Yhtiön välittömään hallintaan kuuluu piha-alueella sijaitsevat neljä (4) autopaikkaa, joita ensisijaisesti käytetään vierasautopaikkana, ellei yhtiökokous toisin päättä. YJ 7§, mom 7: Autohallipaikkojen sähkö yms kustannuksista.
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Rakennus on uusi
Tulevat remontit Rakennus on uusi
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 13.02.2033
Tontin pinta-ala 4046 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 102 398,40 €
Tontin vuokranantaja Ålandsbanken Tomtfond Special
Kaavoitustiedot Vantaan kaupunki kaavoitus Alueella kaavamuutos, Vantaan ratikka. Lisätietoja: https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/vantaan-ratikka-koivuhaka
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Ruokakauppoja on lähellä
Liikenneyhteydet Tuleva suunniteltu ratikka pysäkki 100m Bussipysäkki 20m Tikkurilan juna-asema noi 2km

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yj 7§, mom. 15: Osakkeenomistajan muutostyövastuu Yhtiötä sitoo Yhteisjärjestelysopimus jolla sovitaan vantaan kaupungin 68. kaupunginosan korttelin 161 tonttien 3, 4 ja 5 välisestäyhteisjärjestelystä Yhtiötä sitoo Asunto Oy Vantaan Kurrenpiilon, Asunto Oy Vantaan Tikkurilantie 99:n, VAV Asunnot Oy:n, Vantaan kaupungin, Asunto Oy Vantaan Puutarhurintie 9:n ja Asunto Oy Vantaan Jänönloikan kesken yhteisjärjestelysopimus jolla sovitaan vantaan kaupungin 68. kaupunginosan korttelin 161 tontteja 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9 koskevista yhteisjärjestelystä Yhtiötä sitoo allekirjoitettu hallinnanjakosopimus, joka koskee Vantaan kaupungin 68. kaupunginosan korttelin 161 tontin 2 (kiinteistötunnus 92-68-161-2) hallinnanjakamista. Yhtiötä sitoo Asunto Oy Vantaan Kurrenpiilon, Asunto Oy Vantaan Tikkurilantie 99:n, VAV Asunnot Oy:n, Vantaan kaupungin, Asunto Oy Vantaan Puutarhurintie 9:n ja Asunto Oy Vantaan Jänönloikan kesken sopimus AH-tontin 2 käyttämisestä väliaikaiseen pysäköintiin.

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​