Tarjouskauppa

Kirstinsyrjä 6, Espoo (Suvela)

99 000 € 95 m² 4h + k
Velaton hinta 99 000 €
Hoitovastike 403,75 €/kk
Asuinpinta-ala 95 m²
Huoneita 4
Kerros 8
Rakennusvuosi 1972
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Suvela

Tämä ylimmän kerroksen tilava neliö tarjoaa upeat näkymät!

Kolme makuuhuonetta ja tilava olohuone sekä erillinen keittiö luovat hyvät tilat perhe-elämään. Päiväkodit, koulut ja lähikauppa sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja Tuomarilan juna-asemalta pääset kätevästi vaikka Helsingin keskustaan. Ympärillä on paljon ulkoilureittejä ja liikuntamahdollisuuksia.

Taloyhtiössä on tehty paljon kunnossapitotoimia kuten katto, lukitus ja ikkunat ja parveke- ja ulko-ovet on uusittu. Julkisivuremontti on tehty ja nyt suunnitteilla on linjasaneeraus, jonka yhteydessä märkätilat uusitaan. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään tarjous!

Tarjoukset

Tarjouskauppakohde

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Lähtöhinta 99 000 €
Uusin voimassa oleva tarjous
Ei tarjouksia.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20393143
Osoite Kirstinsyrjä 6, 02760 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 95 m²
Kokonaispinta-ala 95 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 8/8
Rakennusvuosi 1972
Käyttöönottovuosi 1972
Vapautuminen Heti

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Huoneistokeskuksen tarjouskauppa on kauppatapa, jossa asunnolle asetetaan lähtöhinta, mutta lopullinen myyntihinta muodostuu tarjousten perusteella.

Tarjouskauppa

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 85 151,25 €
Velkaosuus 13 848,75 €
Velaton hinta 99 000 €
Neliöhinta 1 042,11 €/m²
Hoitovastike 403,75 €/kk
Rahoitusvastike 163 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 756,75 €/kk
Erityisvastike 190 €/kk
Muut maksut Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa. Kaukolämmitys ja taloyhtiölaajakaista 10 M sisältyvät hoitovastikkeeseen. Kylmä autopaikka 6 e/kk, lämmin autopaikka 12 e/kk ja mopopaikka 4 e/kk. Rahoitusvastike koostuu pääomavastike 2: 11,41 e/kk, pääomavastike 3: 86,39 e/kk ja pääomavastike 4: 65,20 e/kk.
Vesimaksu 25 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi, luode
Tilojen kuvaus Eteisessä kaapistot.
Tietoliikenne Telia Kiinteistöyhteys Kuitu, perusyhteysnopeus huoneistoihin on 10 Mbit.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Huoneisto on pitkälti alkuperäiskunnossa ja pinnat uusimisen tarpeessa. Huom! Kattovalaistuksen pistokkeet on irrotettu ja johdot roikkuvat vapaina ollen sellaisina vaarallisia ja vaativat ammattilaisen tekemän korjauksen. Linjasaneerauksen yhteydessä suunnitellaan uusittavan märkätilat ja linjasaneeraus vaikuttaa myös keittiöön. Taloyhtiössä on tehty paljon kunnostustöitä, joten kohteen kokonaiskunnoksi on arvioitu tyydyttävä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Betonielementti
Keittiön kuvaus Keittiö on alkuperäinen. Kodinkoneiden tarkka ikä ei ole tiedossa, mutta jääkaappi on uusittu noin vuosina 2013-2014. Varusteet: Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin ja uuni.
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc, jossa wc-istuin, allas ja peili.
Olohuoneen kuvaus Olohuone, josta käynti lasitetulla parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus 3 kpl makuuhuoneita, joista kahdessa kaapistot.
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu, muovimatto.
Lattiamateriaalien kuvaus Kylpyhuoneessa muovimatto, muilta osin tarkkaa tietoa huoneiston lattiamateriaalista ei ole.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Satokirsti
Isännöitsijän yhteystiedot Reim Espoo Oy, Kivenlahdenkatu 1 A , 02320 Espoo, p. 09 809 1121, isännöitsijä Pirjo Elomaa, pirjo.elomaa@reim.fi
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, pesutupa ja jätekatos.
Taloyhtiön autopaikat 84 kpl. Kaikille paikoille tarvitaan pysäköintilupa. 9.2.2024 tilanteessa autopaikkoja on ollut vapaana 6 kpl.
Tehdyt remontit 2001 Autokannen kunnostus 2004 Julkisivuremontti. 2011 Talosaunojen peruskorjaus 2013 LVI- kuntokartoitus 2013 Paikoitustason korjaustyöt 2014 Kylpyhuoneiden kuntoarvio 2014 LVI- suunnittelutyöt laaditun kuntokartoituksen pohjalta 2014 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen 2016 Lämmitysverkoston venttiilien ja linjasulkujen uusiminen ja säätötyöt laadittujen suunnitelmien mukaisesti. IV- kanavien mittaus-, puhdistus- ja säätötyöt. 2017 Etupihan asfaltointi ja laatoituksen uusiminen 2018 Seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoiksi ja kylpyhuoneiden vesieristyksen uusimista 2019 LVV kuntotutkimuksen päivitys ja märkätilojen kosteuskartoitus, Raksystems. 2019 Hissien kuntokartoitus ja hankesuunnitelma, Hissikonsultit HS Oy. Ikkuna- ja oviurakan hankesuunnittelun ja kilpailutuksen aloitus. 2019 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, ilmanottoaukkojen tukkiminen ja savunpoistoluukkujen asentaminen. 2020 Jäteveden tarkastuskaivon TK1 kansiston esiin otto ja kaivon puhdistaminen juurikasvustosta, puun kaato. 2020 Parkkiruutujen numerointi. 2020 Kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoiksi ja vesieristyksen uusimista 2021 Vesikatteen ja poistoilmakoneiden uusiminen, ilmamäärien säätö. 2021 Elementtisaumausten uusiminen. 2021 Kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoiksi ja vesieristyksen uusimista 2022 Lukituksen uusiminen 2022 Julkisivun pesu 2022 Ulko-ovien uusiminen
Tulevat remontit KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu ja toteutussuunnittelun aloitus. 2024 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu ja urakan kilpailutus 2024-2025 Linjasaneeraus (Sadevesiviemäreiden sukitus, palovaroittimet, sähköautojen latausvalmius, pintojen ja valaistuksen uusimista) 2025-2026 Hissien uusiminen, hissit ovat elinkaarensa päässä ja ovien ripustus pettää monin paikoin YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 17.10.2023: Kokouksessa päätettiin aloittaa linjasaneerauksen toteutussuunnittelu. Hankesuunnitteluvaihe rahoitetaan hoitovastikkeella. Päätettiin edetä vaihtoehto A:n kanssa: - Kaikki märkätilat ja WC tilat peruskorjataan ja peltielementit poistetaan - Viemärit ja vesijohdot uusitaan nykyisille paikoilleen - Sähkön jakelujärjestelmä uusitaan asuntojen kuivia tiloja lukuun ottamatta - Toteutetaan uusi antenni- ja telejärjestelmä tähtiverkkoina - Kustannusarvio: 4,9 Me Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu on tällä hetkellä kilpailutuksessa. Alustava suunnitelma urakan etenemisestä: -Seuraava asukastilaisuus on kesäkuussa, jolloin esitellään suuret linjat, seuraava syyskuussa, jolloin esitellään kylpyhuoneiden sisustusratkaisut ja kalustevalinnat. Kun suunnittelu saadaan päätökseen alkaa kilpailutus marras-joulukuu 2024. Tätä seuraa urakoitsijaneuvottelut sekä ylimääräinen yhtiökokous, jossa päätetään linjasaneerauksen aloittamisesta. Urakka käynnistyy arviolta keväällä 2025.
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen voimassaoloaika 30.10.2024 asti.
Tontin pinta-ala 3777 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Asemakaava, Espoon kaupunki p. 09 – 816 21.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Suvelan paikallispalvelut kävelymatkan päässä. Espoon keskuksen kattavat palvelut lähietäisyydellä, kuten kauppakeskus Entresse. Lähialueella paljon erilaisia ulkoilu-, ja liikuntamahdollisuuksia.
Koulut Lähialueilla useita, kuten Kirstin koulu, Tuomarilan koulu, Jalavapuiston koulu, Kirkkojärven koulu. Lisäksi Kuninkaantien lukio ja ruotsinkielinen Lagstads skola.
Päiväkodit Lukuisia päiväkoteja lähellä, kuten Suvelan päiväkoti, Kirstin päiväkoti ja Pilke Peippo.
Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki Kirstintiellä ja Suvelantiellä. Tuomarilan juna-asemalle noin 800 metriä.

Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​