Kartanonkaari 28, Helsinki (Malminkartano)

249 000 € 79 m² 3 – 4 h + k + kph + s + wc + piha (yj 3 h+k+s)
Velaton hinta 249 000 €
Hoitovastike 458,20 €/kk
Asuinpinta-ala 79 m²
Huoneita 3
Kerros 2
Rakennusvuosi 1982
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Malminkartano

Kartanonkaari 28 sijaitsee Malminkartanon vehreällä ja puutarhamaisella asuinalueella Helsingissä. Asunto on tilava ja valoisa ja siinä on iso piha, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilusta ja puutarhanhoidosta sekä grillailusta ja yhdessäoleilusta. Lisäksi asunnolla on erillinen viljelypalsta, jossa voit kasvattaa omia vihanneksia tai muita kasveja. Huoneiston toisen makuuhuoneen voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi huoneeksi.

Alueella on suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja myös useampi päiväkoti on lähellä.

Malminkartanosta on hyvät kulkuyhteydet eri puolille kaupunkia. Lähistöllä sijaitsee Malminkartanon juna-asema, josta pääsee nopeasti Helsingin keskustaan, Vantaalle sekä myös lentokentälle. Lisäksi alueelle kulkee useita bussilinjoja, jotka tarjoavat kätevän tavan liikkua paikasta toiseen.

Kokonaisuutena Kartanonkaari 28 tarjoaa tilavan ja viihtyisän asumismuodon luonnonläheisessä ympäristössä. Talvella pääset lähes kotiovelta hiihtämään ja muina vuodenaikoina hyvät lenkkeily- ja ulkoilumahdollisuudet. Ratsastustalli on myös lyhyen matkan päässä. Asunnon sisäänkäynnin puolella on puisto ja pihan puolella avarat maisemat.

Sovi aika ja tule katsomaan!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21920894
Osoite Kartanonkaari 28, 00410 Helsinki
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3 – 4 h + k + kph + s + wc + piha (yj 3 h+k+s)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 79 m²
Kokonaispinta-ala 79 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros 2/2
Rakennusvuosi 1982
Käyttöönottovuosi 1982
Vapautuminen 1,5 kk kaupoista tai sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 249 000 €
Velaton hinta 249 000 €
Neliöhinta 3 151,90 €/m²
Hoitovastike 458,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 458,20 €/kk
Muut maksut Laajakaistavastike 3,00 e/kkt, autopaikan vuokra (pistokepaikka) 20,00 e/kk, vastikeperuste m2 ja pääomavastikeperuste osakelukumäärä, hallituksella valtuudet kantaa tarvittaessa enintään kaksi ylimäääräistä hoitovastiketta tai pääomavastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella.
Vesimaksu 17 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Asunnon kunto Tyydyttävä
Muuta kauppaan kuuluvaa Eteisen plafondi, porraskäytävän valaisin, ylätasanteen plafondi, Asunnossa on Verisuren turvajärjestelmä. Ostaja voi halutessaan jatkaa turvajärjestelmän käyttöä laitteineen ja ostaja sopii Verisuren kanssa kk – veloituksen ja käyttöönottokoulutuksen. Mikäli ostaja ei halua Verisuren turvajärjestelmää, Verisure hakee laitteet pois. Kauppaan kuuluu ostajan niin halutessa puutarhatyökalut sekä talvea varten lumen luontiin lumikola ja lapio ym.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Asuinkäyttö. Yhtiö on vapautunut Helsingin kaupungin kiinteistöviraston 1.8.2012 ilmoituksen mukaan Hitas-sääntelystä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), Lattiat mosaiikkiparkettia ja seinät maalattu. Kaapistot ovat vaaleat ja työtasot ruskeaa laminaattia., astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Saunan kuvaus Lattia harmaata laattaa ja seinät paneloitu. Saunassa on Harvian sähkökiuas (pysty). Sauna on uusittu osakkaan toimesta vuonna 2012.
Olohuoneen kuvaus Lattiat mosaiikkiparkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, Lattiat saarnilautaparkettia ja seinät maalattu. Toisen makuuhuoneen voi jakaa kahdeksi erilliseksi huoneeksi.
Säilytystilojen kuvaus Ulkovaraston kalusteet kuuluvat kauppaan (naulakko ja hylly).
Kattotyyppi Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Malminkartanon-Salpa
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa p. 0207480088. Isännöitsijä Päivi Sartopuro, paivi.sartopuro@kiinteistotahkola.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 31, Yhtiöllä 12 sähköauton latauspaikkaa, joista laskutus kerran vuodessa kulutuksen mukaan.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit Ulkovarastojen ilmanvaihtoritilät 2023, sokkeleiden pintojen pinnoitus sekä varastojen perustuspaalujen päiden kunnostus (toteutussuunnittelu), ilmanvaihdon parannus (toteutussuunnittelu), pihakäytävän korjaus 1 talon edustalta, putkiston kuntotutkimus (sisältäen viemäreiden huuhtelun ja kuvauksen), oravaverkkojen asennus 2022, ikkunat ja terassiovet (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu ja toteutus), kahden ikkunan uusinta (E- ja P-asunnot), viheralueiden kunnostus, vanhan jätekatoksen kunnostus (toteutus) 2021, salaojien kuvaus ja huuhtelu 2020, pihakäytävän korjaus 1 talon edustalta, julkisivu (toteutus) 2019, aidat (toteutus), salaojien kunnostus, pihan kunnostaminen/uusiminen (toteutus), sisääntulojen terassilaudoitukset (toteutus), jätekatos ja postilaatikot (toteutus), julkisivu (toteutussuunnittelu) 2018, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, pihojen ja salaojien uusiminen/kunnostus (toteutussuunnittelu), jätekatoksen kunnostus/uusinta (toteutussuunnittelu), sisääntulojen terassilaudoitukset (toteutussuunnittelu), pyörävarasto (toteutussuunnittelu) 2017, katto (toteutus), ilmanvaihdon puhdistus (A – H-talot), lukitus (toteutussuunnittelu, toteutus) 2016, käyttövesipatterien säätö, sadevesiviemärit ja salaojat (toteutussuunnittelu ja toteutus), ilmanvaihtokanavien mittaus ja säätö 2015, katon kuntokatselmus 2014, huippuimureiden uusinta 2013, märkätilojen uusinta (toteutussuunnittelu ja toteutus), huippuimurin uusinta taloon 1 2012, talojen välisen lämpökanavan uusinta, julkisivu (toteutus) 2011, talojen välisen lämpökanavan uusinta, tarveselvitys ja suunnittelu, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2010, jätevesiviemärin kuvaaminen 1 – 3 talojen välillä, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta 2009, märkätilojen tarkastus, ulkovarastojen maalaus, ikkunat ja pihaovet, kiipeilytelineen hankinta 2008, leikkipaikan kunnostus 2007, linjasäädöt ja termostaattiventtiilit, ulkoseinälaudoituksia maalattu, ikkunoiden ympäryspeltien korjausmaalaus ja 4 vesikourun lisääminen 2005, pihavalaisimet uusittu, kaukolämpölaitteet uusittu, laajakaistaverkko asennettu (HomeDNA) 2004, pysäköintipaikkojen sadevesikaivot, ulkoseinälaudoituksen uusimista, viemärit huuhdeltu ja kuvattu 2003, salaojat tarkastettu, kylpyhuoneiden pihtakosteus- ja kuntotarkastus 2002, ulkoseinälaudoituksia uusittu 2001.
Tulevat remontit Ilmanvaihdon parannus (toteutus) (50000 e, kustannusarvio on karkea, tarkennus saadaan, kun urakka on kilpailutettu), yläparkkipaikan kadun viereisen aidan uusinta (5000 e), pohja- ja tonttiviemäreiden huuhteluja samalla sadevesiviemäreiden osittainen huuhtelu siltä osin, kun havaittu irtokertymää viemäreissä – tämä tehty (1000 e), paineenalennusventtiilin asennus vesimittarin yhteyteen (1000 e), yläparkkipaikan lämpötolppien uusinta (3200 e), kattojen kuntotarkastus (1500 e) – tehty, ikkunalautojen veden ohjaus ja yläkerran ikkunoiden tiivistykset, isot asunnot (10000 e), koko kiinteistön kuntoarvio (10000 e) – tehty 2023, energiatodistus (600 e), sokkeleiden pintojen pinnoitus sekä varastojen peruspaalujen päiden kunnostus (20000 e), puuaitojen käsittely 2024, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen sekä lämpöjohtoverkoston perussäätö (toteutussuunnittelu ja toteutus), (40000 e) 2025, salaojien kuvaus sekä sadevesiviemärien kuvaus ja huuhtelu (5000 e), ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö (4000 e) 2026, putkiston kuntotutkimus (seurantatutkimus: vesi-, viemäri- ja lämmitysputket ja lisäksi pohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu) 2027, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen 2029, pohjaviemäreiden saneeraus: ajankohta tarkentuu putkiston kuntotutkimuksessa 2030.
Energialuokka E2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin koko 7567 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 16 851,24 €
Tontin vuokraaja Helsingin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2045
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki, puh. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut S-Market, Alepa, kirjasto, terveysasema, R-Kioski, apteekki
Koulut Suomen- ja ruotsinkieliset ala-asteet, suomenkielinen yläaste ja lukio.
Päiväkodit Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit.
Liikenneyhteydet Bussit 59 ja 30, I- ja P-junat Helsinkiin ja Vantaalle (myös lentokentälle).

Muut lisätiedot

Tiina Kaarnakorpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Helsinki +358458011930
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​