Juhannusmäki 6b C, Espoo (Mankkaa)

638 000 € 102 m² 5h+k+2 kph+s
Myyntihinta 638 000 €
Asuinpinta-ala 102 m²
Huoneita 5
Rakennusvuosi 2013
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Mankkaa

Upea valkoinen kivitalo keskellä vehreää Mankkaan Lukupuroa!

Tässä omakotitalossa on valoa ja avaruutta ja samalla todellisia tehoneliöitä. Talossa 102 m2 asuintilaa ja lisäksi lämmin 5 m2 ulkovarasto ja autokatos, jotka tarjoavat sujuvaa arkea erinomaisella sijainnilla. Vuonna 2013 rakennettu koti on kiinteistömuotoinen ja tontti jaettu hallinnanjakosopimuksella. Jokainen omistaja vastaa talonsa kustannuksista ja huollosta. Tämä talo sijaitsee tontilla viimeisimpänä, suojaisasti puron ja metsäkaistaleen vieressä, eikä pihalla ole läpikulkuliikennettä.

Astuessasi sisään tähän kotiin näet olohuoneen korkeat ikkunat, jotka huokuvat valoa. Keittiö on valkoinen ja värisävyt ovat muutenkin ajattoman vaaleat, joten koti on helppo sisustaa mieleiseksi. Ikkunoita on runsaasti joka huoneessa! Alakerrassa on myös kylpyhuone kodinhoitotiloineen ja ikkunallinen sauna sekä makuu- ja työhuoneeksi soveltuva huone. Yläkerrassa sijaitsevat kolme makuuhuonetta ja iso kylpyhuone, jonne on mahdollista lisätä amme tai pyykinpesukone.

Mankkaan Lukupuro on rauhallista pientaloaluetta ja sijaitsee lähellä Tapiolan Urheilupuistoa ja sen lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Metro liikennöi Urheilupuistosta ja Niittykummusta, bussilla ja omalla autolla kulkeminen on sujuvaa. Lapsiperheelle läheltä löytyy useita päiväkoteja ja arvostettuja kouluja sekä harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi talon lähellä on useita puistoja ja Keskuspuisto ulkoilureitteineen ja talvisin latuineen.

Tervetuloa neuvottelemaan tästä kodista omasi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21696532
Osoite Juhannusmäki 6b C, 02200 Espoo
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 5h+k+2 kph+s
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 102 m²
Muiden tilojen pinta-ala 5 m²
Kokonaispinta-ala 107 m²
Lisätietoja pinta-alasta Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisterin mukaan huoneistoala on 102 m2. Kiinteistöverotuksessa käytetty pinta-ala on 102 m2. Rakennusluvan mukaan rakennuksen kerrosala on 132 km2. Rakennusluvan pohjapiirrosliitteet eivät määrittele pinta-aloja. Alkuperäisen myyntiesitteen ja hallinnanjakosopimuksen mukaan lämmin ulkovarasto on 5 m2. Autokatos on rakennusluvan mukaisesti 20 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä kohteen kauppahinta ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 2013
Käyttöönottovuosi 2013
Vapautuminen 31.10.2024 / sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 638 000 €
Velaton hinta 638 000 €
Muut maksut Kiinteistövero 2024: 958,32 e Muut toteutuneet kulut vuonna 2023 yhteensä keskimäärin n. 200 euroa/kk: - Kaukolämpö n. 1723 e/v. (14,58 MWh) - Osuus jätemaksuista n. 111 e/v. - Osuus yhteisestä sähköstä n. 47 e/v. - Vedenkulutus ollut n. 500 e/v./4 hlöä (116 m3). Ostaja maksaa kulutuksensa mukaisesti. Lisäksi nykyisellä omistajalla sähkönkulutus ollut 4271 kWh. Jos sähkönhinta olisi 10 s/kWh, olisi keskimääräinen sähkölasku n. 36 euroa/kk + sähkönsiirto. Ostaja ottaa omat sopimuksen nimiinsä ja maksaa oman kulutuksensa ja -sopimuksensa mukaisesti.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Eteistilassa lasiulko-ovi ja liukupeiliovet.
Muuta kauppaan kuuluvaa Sälekaihtimet sinne, missä asennettu Rullaverhot siellä, minne asennettu Ilmalämpöpumppu Kiinteät valaisimet ja olohuoneen seinävalaisimet, (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto Ulkovarastona toimiva kontti (kontti neuvoteltavissa erikseen kauppaan sisältyväksi, mutta sen säilytyskalusteet eivät kuulu kauppaan). Lämpimän varaston hyllyt Pyykinpesukone ja kuivausrumpu)
Tehdyt remontit 2024 Takan hormin kattoläpiviennin korjaus ja tiivistys sekä katon tarkistus ja paikkamaalaus 2021 Nanopinnoitus: keittiön, eteisen ja kylpytilojen lattiat sekä suihkunurkkien seinät (tekijänä Nanoksi) 2017 Autokatos rakennettu 2017 Ilmanvaihtokoneen uusittu 2017 Ulkorappauspinnan uusinta (Sto Lotusan, itsepuhdistuva) 2015 Takaterassi laajennettu Viimeisin nuohous suoritettu 4/2024 Huolto- ja kunnossapitotoimia tehty säännöllisesti. Takapihan aita maalattu talkootöinä.
Asunnon kunto Hyvä
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 2.6.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Tulisija Takka
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Ei
Siirtyvät liittymät Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja kaukolämpöliittymät ilman erillisiä korvauksia.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Kivi
Keittiön kuvaus HTH-keittiökalusteet ja saareke, kivikomposiittitasot, välitila lasia. Electroluxin jääkaappi ja pakastin sekä AEG:n induktioliesi, liesituuletin (hormiin), intergroitu erillisuuni ja integroitu mikro.
Saunan kuvaus Ikkunallinen sauna ja Helo-kivikiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Alakerran kylpyhuoneessa kodinhoitotila kaapistoineen. Pesukoneliitäntä ja paikka kuivausrummulle.
Olohuoneen kuvaus Olohuoneessa takka (ei varaava). Ruokailutilasta käynti terassille.
Makuuhuoneen kuvaus Neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa kaapistot. Yläkerran lastenhuoneisiin asennettu datapistorasiat.
Säilytystilojen kuvaus Kaapistot, portaiden alla säilytystilaa ja lämmin varasto erillisellä sisäänkäynnillä.
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu, laatta, paneeli
Lattiamateriaalien kuvaus Saarnipaketti, laatta
Kattomateriaalin kuvaus Paneelimateriaaleja
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 49-26-124-10
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1474 m²
Tie perille Ei
Lisätietoja tontista Nyt myytävä kohde käsittää 515/1474 määräosan kiinteistöstä 49-26-124-10 ja hallinnanjakosopimuksen mukaisen hallinta-alueen TALO C, 376 m2. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti kukin osapuoli huolehtii omistamansa rakennuksen peruskorjauksista, korjauksista ja kunnossapidosta sekä karttaliitteen mukaisesta piha-alueesta sekä vastaa näistä aiheutuvista kustannuksista. Osapuolet hallitsevat yhteisesti karttaliitteen yhteisaluetta ja vastaavat yhteisesti sen kustannuksista. Tontin eteläpuolella oleva valkoiseksi maalattu aita ja sen kunnossapito on kiinteistön omistajien vastuulla.
Rakennusoikeuden pinta-ala 369 m²
Tehokkuusluku 0.25
Rasitteet Hallinnanjakosopimus, 9.9.2019 (päivitys autokatosten rakentamisesta) Hallinnanjakosopimus, 11.6.2012 511/13.6.2012/21458
Lisätietoja rakennusoikeudesta Asemakaavan mukainen rakennusoikeus koko kiinteistöllä on 369 kem2. Rakennusoikeutta on käytetty asuinrakennuksiin 3 x 132 kem2, yhteensä 396 kem2. Rakennusluvan mukaan rakennusoikeus on ylittynyt 27 kem2, mutta ylitys muodostuu ulkoseinäpaksuuden 250 mm ylittävästä osuudesta. Poikkeamista asemakaavasta voitiin pitää vähäisenä. Ei käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä.
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, puh. 09 816 21. AO16, II. Erillisten enintään kaksiasuntoisten pientalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Talon yhteydessä on lämmin varastohuone ja autokatos, jonka katossa säilytystilaa. Autokatoksen sivulla on katettua, avonaista säilytystilaa. Lisäksi pihalla on ulkovarastona toimiva kontti (voidaan neuvotella erikseen kauppa kuuluvaksi). Kiinteistön jätekatos ja sähkökaappi ovat yhteishallinta-alueella.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Mankkaan sisällä Lukupuron alue tarjoaa rauhallista pientaloasumista vehreissä maisemissa vain lyhyen matkan päässä lukuisista kattavista palveluista kuten Tapiolan Kauppakeskus Ainoasta ja Matinkylän Iso Omenasta. Alueella on paljon luontoa ympärillä ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Tapiolassa sijaitsevat liikunnasta kiinnostuneille hyvät harrastusmahdollisuudet, mm. jalkapallokentät, urheilukeskus ja jäähalli sekä lukuisat kulttuuripalvelut. Lähellä on myös 18-reikäinen Tapiola Golf.
Koulut Lähimmät koulut Mankkaanpuron koulu (1-6 lk), Taavinkylän koulu (1-6 lk), Mankkaan koulu (7-9 lk) sekä Niittykummun koulu (1-6 lk). Tapiolassa on mm. Etelä-Tapiolan ja Tapiolan lukiot.
Päiväkodit Useita päiväkoteja lähialueilla.
Liikenneyhteydet Lähimmät bussipysäkit Kokinkyläntiellä ja Mankkaanlaaksontiellä. Lähin metroasema Tapiolan Urheilupuistossa.Autolla pääset helposti valtaväylille, kuten Kehä II:lle, Turunväylälle ja Länsiväylälle, joiden kautta pääset kätevästi eri puolille pääkaupunkiseutua.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Kohteen myyjällä on talosta pidetty huoltokirjaus ja käyttäjälle pidemmän ja lyhyemmän välin tarkastus- ja huoltokohdat listattuna.
Pihan kuvaus Etupiha kauniisti kivetetty ja edustalla on kukkapenkki. Takapihalla nurmikkoa, terassi ja istutuksia. Kiinteistön rajat kulkevat sivupihalla nurmialueella (ei kevytaidassa).
Ranta Ei rantaa

Reetta Kuusikko

Myyntipäällikkö, LKV Espoo, Kauniainen +358503122629
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​