Harmaaniityntie 4, Espoo (Harmaalaakso, Vanttila, Saunalahti)

274 000 € 69 m² 3h + kt + 2 kph + s + lasitettu terassi + parveke
Velaton hinta 274 000 €
Hoitovastike 193,20 €/kk
Asuinpinta-ala 69 m²
Huoneita 3
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 2019
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Harmaalaakso, Vanttila, Saunalahti

Kaunis rivitalokolmio rauhallisella alueella Harmaakallion luonnossuojelualueen vieressä. Kodissa toimiva ja väljä pohjaratkaisu.

Asunnon eteisen yhteydessä kodin toinen kylpyhuone. Toimiva avokeittiö avautuu luontevasti olohuoneeseen, josta käynti omalle upealle lasitetulle terassille sekä piha-alueelle. Piha-alueen voi halutessaan aidata.
Yläkerrasta löytyvät kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisesta käynti parvekkeelle. Yläkerrassa on tilavampi kylpyhuone, jossa moderni sauna lasiseinällä, wc-istuin ja sen vieressä tilat kodinhoidolle. Säilytystilaa kodin kiinteiden kaapistojen lisäksi tarjoavat huoneiston ulko-oven vieressä oleva oma kylmä varasto ja lisäksi huoneistolle kuuluu J-talon kellarikerroksessa sijaitseva lämmin häkkivarasto .

Asunto Oy Espoon Harmaahaikara on 45 huoneiston viihtyisä rivitaloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2019. Taloyhtiössä on lämmitys kaukolämmöllä ja lämmitys sisältyy vastikkeeseen.
Valinnainen vuokratontti, jonka tontin osuuden voi lunastaa.
Huoneiston yhteydessä myydään autopaikkaosake AP 7 hintaan 2500 euroa.

Hyvät kulkuyhteydet ja julkinen liikenne löytyy läheltä, lähin bussipysäkki n. 400 m, metroasema Kivenlahdessa ja juna-asema Kauklahdessa. Upea uudehko asuinalue; ulkoilureittejä lähes kotioveltasi, lisäksi lähialueiden harrastus- ja urheilumahdollisuudet ovat hyvin kattavat. Koulut, päiväkodit ja ruokakaupatkin lähietäisyydellä.

Varaa oma esittelysi vaikka heti!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21566195
Osoite Harmaaniityntie 4, 02780 Espoo
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + 2 kph + s + lasitettu terassi + parveke
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 69 m²
Kokonaispinta-ala 69 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 2019
Käyttöönottovuosi 2019
Vapautuminen 1-2 kk kaupasta tai sop. mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 274 000 €
Velaton hinta 274 000 €
Neliöhinta 3 971,01 €/m²
Hoitovastike 193,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 460,43 €/kk
Muu vastike 7,10 €/kk
Tontin vuokravastike 260,13 €/kk
Muut maksut Autopaikka 14 €/kk (osake myydään erikseen) Mediavastike 7,10 €/kk. Isännöitsijäntodistuksen mukaan laajakaistan ja kaapeli-TV:n peruskustannukset katetaan mediavastikkeella. Valinnaisen vuokrtontin arvioitu lunastushinta viimeisimpään indeksiin (9.10.2023) tarkistettuna huoneiston O42 kohdalla on 62022,34 €. Tämän lisäksi tontin lunastushinnasta maksettava 3% varainsiirovero. Seuraava lunastus on mahdollista v. 2024 loppuvuodesta. Tonttilaskelma päivitetään vuosittain viimeisimpään indeksiin. Yhtiöllä on 23.2.2021 allekirjoitettu maanvuokrasopimus, vuokra sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokra tarkistetaan vuosittain. Yhtiöllä on 23.2.2021 allekirjoitettu esisopimus kiinteistön määräosien kaupoista. Vesimaksu on vesimaksuennakko. Huoneistokohtaiset vesimittarit on luettava muuton yhteydessä ja tilikauden vaihtuessa viimeistään 30.6. Yhtiöjärjestyksen mukaan kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus. Tasauslaskutuksessa huomioidaan huoneistojen mittareiden kulutusluvut. Sähköautolatauspisteiden sähköenergiakulutuslukemat on ilmoitettava isännöitsijätoimistoon viimeistään 31.12 ja 30.6. Yhtiökokouksessa 26.10.2023 hallitus valtuutettiin perimään tai jättää perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen asuinhuoneistohoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa /salliessa. Hallitus ja isännöitsijä valtuutettiin määrittelemään kerättävä pääomavastike uudelleen, jos korkotaso oleellisesti muuttu tai pääomavastikkeen muutostarve laskennallisesti sitä vaatii.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tilojen kuvaus Tilava eteinen, jossa kattoon asti ulottuvat kaapistot, lattia laattaa. Lattialämmitys vesikiertoinen. Olohuoneesta käynti lastitetulle terassille ja toisesta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle
Tietoliikenne Elisa
Muuta kauppaan kuuluvaa Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistojen osakaskohtaiseen välittömään hallintaan kuuluu lisäksi kaksi huoneistokohtaista irtainvarastoa. Toinen sijaitsee asunnon etupuolella ja toinen J-talon kellarikerroksessa.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiössä poikkeava tilikausi 1.7.-30.6. Asunto Oy Espoon Harmaahaikaran osakerekisteri on siirretty MML:n sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 20.3.2023. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden kaikista rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Yhtiöllä on asuntokauppalain 2.uvun 191:n mukainen suorituskyvyttömyysvakuutus vakuutusyhtiö Fenniassa sopimusnro 490-7292810 yhteensä 1 123 831 €. Garantia Oy rakennusvaiheen aikainen vakuus on vapautettu. Vakuutussopimusnumero 102411 ja takaussitoumus nro 573606. Lainaosuudesta on pyydetävä aina erillinen lainaosuuslaskelma. Tonttiosuudesta pyydettävä tieto erikseen posti@talovarma.fi. Osakkaita pyydetään huomioimaan henkilökohtainen tonttilunastusilmoituksen ajankohta 31.8 mennessä. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai sakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteidenosalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeidenomista jalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (muu, induktio), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Avonainen keittiö. Kalusteet valkoiset, harmaa betonisen näköinen taso ja musta matta pesuallas ja kromihana. Kaappien alla ledvalot. Kodinkoneet Whirlpool jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone integroitu. Välitila lasia. Vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö). , astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Alakerrassa erillinen wc, jossa suihku ja suihkuseinä. Tilassa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Lattia laattaa ja seinät kaakelia. Lattialämmitys (mukavuuslämmitys sähkö).
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä moderni sauna lasiseinällä. Valkoinen tornikiuas Harvia. Lattia laattaa, seinät puupanelia. Saunassa mukavuuslämmitys sähkö.
Olohuoneen kuvaus Sisääntulokerroksessa avara olohuone, joka yhdistyy avoimeen keittiöön. Olohuoneesta käynti lasitetulle terassille ja pihalle. Lattia laminaatti, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö).
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, josta toisesta on käynti avoimelle parvekkeelle. Makuuhuoneissa kaapistot. Lattia laminaatti ja seinät maalattu.
Muut huoneet ja tilat Lasitettu terassi
Säilytystilojen kuvaus Huoneiston yhteydessä kylmä ulkovarasto ja J-portaan alakerrassa lämmin häkkivarasto.
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Harmaahaikara
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistöpalvelu Talovarma Oy Pertti Burgman Ahventie 4 A 10, 3.krs, 02170 Espoo posti@talovarma.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Koneellinen LTO. Kerhotila, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, valokuitu.
Taloyhtiön autopaikat Kohteen yhteydessä myydään erillinen autopaikka AP7 (osakkeet 7734-7735, sähköpistokkeellinen pihapaikka) hintaan 2500 euroa. Toteutetut autopaikat 54+2, joista autokatospaikkoja 41 kpl, muut pihapaikat 15 kpl. Osakkeina 54 kpl, yhtiön omistuksessa 2 LE-paikkaa.
Tehdyt remontit Kts. selvitys As Oy Espoon Harmaahaikarassa tehtävistä korjauksista v. 2021-2022: - ulkoseinäelementtien tuulensuojalevyjen saumojen tiivistäminen teippaamalla - tuulettuvien alapohjien (rakennukset 1, 2, 4 ja 7) tuuletuksen tehostaminen koneellisella ilmanvaihdolla - avoparvekkeellisten asuntojen parvekeliittymän (ulkoseinän ja parvekelaatan) tuulettuvuuden tehostaminen ja detaljin vikasietoisuuden parantaminen - sisääntulokatosten ja varastojen ulkoseinäliittymän (ulkoseinän ja vesikaton) tuuletuksen tehostaminen ja detaljin vikasietoisuuden parantaminen - sisätilojen ilmatiiviyden parantaminen tiivistämällä mittauksissa havaitut ilmavuotoreitit, kuten ikkunoiden ja ovien tiivistäminen runkorakenteisiin, alapohjan läpivientien tiivistäminen, tiettyjen detaljien tiivistäminen asuntokohtaisesti annettujen suunnitelmien mukaisesti - julkisivun tiivistäminen suunnitelmien mukaisilla myrskylistoituksilla - julkisivun pellitysten tarkastaminen ja korjaaminen tarvittaessa - huoneistojen välisten seinien paloeristysten tarkastaminen ja korjaaminen tarvittaessa - alapohjan palokatkojen tarkastaminen ja korjaaminen tarvittaessa - asuntojen märkätiloissa olevien vesimittareiden ilmatiiviiden luukkujen toteuttaminen
Tulevat remontit Talo on valmistunut heinäkuussa 2020 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 11902 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 51 243,40 €
Tontin vuokranantaja FIM Tonttirahasto I Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 7.3.2067
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki puh. (09) 81 621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Supermarket Lasihytti (n. 2 km kävellen, Liikkeitä kuten K-supermarket, Maxin kala), Saunalahden S-market n. 1 km. Lippulaiva n. 4 km
Koulut Saunalahden koulu n. 1,2 km (esi – 9.lk), Vanttilan koulu n. 1,4 km (1-9 lk.)
Päiväkodit Touhula VekaraVuori n. 850 m, Touhula Vekaralahti n. 1,5 km, Vanttilan päiväkoti n. 1,5 km
Liikenneyhteydet Bussi n. 300 m, linja 162. Noin 10 minuutissa bussilla Kauklahden juna-asemalle ja toiseen suuntaan Lippulaivalle 20 min. Kivenlahden metroasema n. 2,7 km, Kauklahden juna-asema n. 2,8 km. Länsiväylä 2,7 km ja Kehä III 3,3 km

Irina Kaijanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Espoo, Kauniainen +358406605215
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​