Hakaniemenranta 28, Helsinki (Merihaka)

295 000 € 71,5 m² 3h+k+kh+las.parv (yj: 3h+k)
Velaton hinta 295 000 €
Hoitovastike 414,70 €/kk
Asuinpinta-ala 71,5 m²
Huoneita 3
Kerros 5
Rakennusvuosi 1979
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Merihaka

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kaupunkikotiin, joka tarjoaa sinulle kaiken mitä voit toivoa modernilta asumiselta. Tämä huoneisto sijaitsee ihanteellisella paikalla meren äärellä, tarjoten samalla vaivatonta kaupunkielämää ja luonnonläheisyyttä.

Taloyhtiö on rakennettu omalle tontille, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia vuokravastikkeista. Tämä asunto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tilaa ja toimivuutta. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja reilut säilytystilat tarjoavat mukavuutta ja yksityisyyttä.

Valoisa olohuone suurine ikkunoineen kutsuu rentoutumaan ja viettämään aikaa läheisten kanssa. Erillinen tilava keittiö on Sinun unelmiesi remonttia vaille valmis, ja lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden.

Erinomaiset kulkuyhteydet tekevät liikkumisesta vaivatonta.Taloyhtiöllä on myös huoneistokohtaiset kylmiöt joista moni van unelmoi.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta asua kaupungin sykkeessä ja samalla nauttia meren läheisyydestä. Tervetuloa uuteen kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20129949
Osoite Hakaniemenranta 28, 00530 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+k+kh+las.parv (yj: 3h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 71,5 m²
Kokonaispinta-ala 71,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiön asuntojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta.
Kerros 5/8
Rakennusvuosi 1979
Käyttöönottovuosi 1979
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 290 709,72 €
Velkaosuus 4 290,28 €
Velaton hinta 295 000 €
Neliöhinta 4 125,87 €/m²
Hoitovastike 414,70 €/kk
Rahoitusvastike 94,38 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 509,08 €/kk
Muut maksut Pääomavastike koostuu porrashuoneiden ja ikkunoiden remonteista. Hoitovastike Päiväkoti 5,80€/m2 Po-vastike 2009 ikkunat 0,45€/m2 Po-vastike 2012 porrashuoneet 0,62€/m2 Po-vastike 2019-2023 korj. 0,70€/m2 Varsinainen yhtiökokous 22.5.2023 päätti: Hallitukselle annettiin valtuutus periä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä katsomansa määrän hoitovastiketta taloudellisen tilanteen niin salliessa sekä muuttaa rahoitusvastikkeiden suuruutta tarvittaessa. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan yhtiökokouksen saakka. Ylimääräinen yhtiökokouskutsu 3.4: 7. Käsitellään ja päätetään maalämpöjärjestelmän tilaamisesta ja toteuttamisesta nykyisen kaukolämmön tilalle ja maalämpöurakan valvonnasta. Urakan budjetti 550 000€. Sisältäen urakkahinnan, lisätyövarauksen, kaukolämmön irtisanomisen kulut, valvonnan ja urakan muut kulut. 8. Käsitellään ja päätetään enintään 550 000€ tililimittin (lanan) ottamisesta, jolla rahoitetaan maalämpöurakka, kaukolämmön irtisanomis kulut ja valvonta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Lähes alkuperäinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Betonielementti
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), lattiat (parketti), kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As. Oy Merihaan Rantapenger
Isännöitsijän yhteystiedot Helsingin Merihaka Oy, Eija Berg-Salo, Hakaniemenranta 12 , 00530 Helsinki, Puhelin työ 010 328 8600, suora 010 328 8605, asiakaspalvelu@helsinginmerihaka.fi, eija.berg-salo@helsinginmerihaka.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 52, Autohallipaikat ovat parkkihallissa, jonne pääsy suoraan hissillä tai portaiden kautta.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja
Tehdyt remontit 2022: Päiväkodin henkilökunnan pukuhuoneen suihkutilan uusiminen. 2021: Päiväkodin metallikehyksisten ikkunoiden uusiminen, Itäpuolen parvekelinjojen sivuikkunoiden saumaus. Talouskellarin uudet kylmälaitteet. Jätekatoksen rottaverkotus. Pyykinpesukoneen uusiminen. 2020: Talouskellarin laajennus, Elementtisaumojen uusiminen. 2019: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö. 2018: Vesikaton korjaus. Ulosvuokrattujen toimistojen käytäväovien uusinta ja turvalukkojen asennus. 2017: Päiväkodin ulko-ovien uusiminen. Talouskellarin saneeraus. Jääpakastinkaappien hankinta ja asennus. 2016: Tonttiviemärin (n. 16m) sukitus. Talouskellarin purku. Kellaritilojen lukitusmuutokset ja ulko-ovien ovi automatiikan asennus. Porraskäytävien liiketunnistimien lisäys. 2015: Merihaan kansialueen peruskorjauksen 3. vaihe (valaistus, kameravalvonta, opastekyltit ym.). Jätekatoksen uusiminen. 2014: Päiväkodin ilmanvaihtokanavien puhdistus -ja ilmamäärien mittaus -ja säätöurakka. 2012–2013: Porrashuoneiden ja muiden yhteisten tilojen peruskorjaus. Valaistuksen uusiminen LeD-valaistukseksi. 2011-2013: Merihaan kannenalaisen pysäköintialueen peruskorjaus. 2012: Putoamissuojajärjestelmän asennus vesikatolle. 2011: Hissien (2 kpl) uusiminen. 2010: Saunojen 1 ja 21öyly-ja pesuhuoneen peruskorjaus. Saunojen 1 ja 2 kiukaiden uusiminen. 14 huoneiston kylpyhuoneiden kunnostus. Pystyviemäreiden kuvaus ja painehuuhtelu. Runkovesiputken (tonttivesijohto) uusiminen. Viemäriputken V4 saneeraus. Hissien kuntotutkimus. 2009: Rakennusautomaation uusiminen. Märkätilojen ja kiinteistön putkiston tutkimukset. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Julkisivuelementtien saumausten uusiminen. Saunan lauderakenteiden uusiminen. Käyttövesiputken putkivuodon korjaus. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, mittaus ja säätö. 2008: Ikkunoiden kuntotutkimus. Märkätilojen ja kiinteistön putkiverkoston tutkimukset. Selvitys ikkunoiden ja parvekeovien korjauksesta tai uusimisesta. Sähköpääkeskuksen ja liittymäjohtojen tarkastus. Läpivienti en palokatkojen tarkistaminen ja korjaus. Märkätilojen ja vesikalusteiden sekä viemäri- ja vesijohtoverkoston kuntotutkimukset, joka jatkui seuraavalle vuodelle. Tehty energiaselvitys ja saatu energiatodistus. 2007: Talon ulko-ovien (4 kpl) ja jätekatoksen ovien (2 kpl) lukitusten muutos Exec-avaimilla toimiviksi. 2006: Sadevesiviemäreiden tutkimuskuvaus. 2005: Hissien korjaus. Kaapeliverkon kunnostus Ketju 800-verkoksi, joka mahdollistaa digitv-lähetysten vastaanottamisen. Julkisivu -ja parvekekorjaus. 2004: Merihaan kannenkorjausrakennusurakka otettiin vastaan 24.6.2004 ja sähkö- ja lvi-töiden urakat 16.1.2004. Rakennusurakan vastaanotosta alkoi kahden vuoden takuuaika. 2003: Merihaan taloyhtiöiden yhteinen hanke Merihaan kansialueen peruskorjaus huhtikuun alusta alkaen. 2002: llmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö ja tuloilmanvaihtoventtiilien uusiminen. Vanhemmat korjaustoimet erillisellä liitteellä. Saatavana välittäjältä.
Tulevat remontit Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys: Piha: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Perustukset ja runko: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Julkisivut: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Parvekkeet: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Ikkunat ja ulko-ovet: B-rapun käytävän ikkunoiden uusiminen 2023. Katto: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Huoneistojen märkätilat: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu 2023 ja toteutussuunnittelu 2023-2024. Yleiset tilat: Linjasaneerauksen yhteydessä Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpölaitteiden uusiminen 2023. Uusimisen yhteydessä varmistetaan lämpöpumppu yhteensopivuus. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu 2023-2024. Ilmanvaihto: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Hissit: Ei tiedossa olevaa tarvetta. Turvallisuus: Linjasaneerauksen yhteydessä. Kylmäsäilytystilat: Ei tiedossa olevaa tarvetta.
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Voimassa 11.1.2029
Tontin pinta-ala 3658 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki Rakennusvalvonta Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Päiväkodit Yhtiön alakerrassa
Liikenneyhteydet Bussit

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Isännöitsijäntodistuksella päiväyksellä 23.1.2024 on ilmoitettu seuraavaa: Yhtiökokous 22.5.2023 päätti: 1. Hyväksyä linjasaneerauksen hankesuunnitelman vaihtoehdolla 1 ja maalämmön suunnittelun. 2-3. Valtuuttaa hallituksen tilaamaan kilpailutuksen perusteella LVISA toteutussuunnittelun hankesuunnitelman vaihtoehdon 1 mukaisesti ja maalämmön suunnittelun sekä niihin liittyvien tarvittavien lisätöiden ja tutkimusten tilaamisen. Lisäksi hallitus sai valtuudet päättää valittava konsulttitoimisto, valita LVISA linjasaneerauksen toteutussuunnittelun projektijohtajan sekä solmimaan tarvittavat sopimukset parhaaksi katsomillaan ehdoilla. 4. Valtuuttaa hallituksen ottamaan enintään 240.000 euron lainalimiitin (lainan) jolla: - Maksetaan pois yhtiökokouksessa 4.5.2022 päätetty linjasaneerauksen LVISA hankesuunnittelun, lisätöiden, tutkimusten ja projektijohtajan rahoittamiseksi otettu lainalimiitti 45.000,00 euroa. - Rahoitetaan linjasaneerauksen LVISA toteutussuunnittelu hankesuunnitelman vaihtoehto 1 sekä maalämmön suunnittelu ja tarvittavat lisätyöt ja tutkimukset - Rahoitetaan LVISA toteutussuunnittelun projektinjohto. 5. Antoi hallitukselle valtuuden päättää edellä mainittujen kustannusten rahoittava pankki kilpailutuksen perusteella. 6. Hyväksyä 6.5.2019 pidetyn yhtiökokouksen esityslistan 15. kohdassa tehdyn päätöksen muuttamista seuraavasti: - kierrätyshuoneen, A-rapun pyörävaraston, saunojen eteisen ja pukuhuoneiden automaattivalot sisällytetään linjasaneerauksen toteutussuunnitteluun. 7. Antaa hallitukselle valtuuden B-rapun ikkunoiden ja lämmönsiirrinpaketin uusimiseen. 8.Valtuuttaa hallituksen ottamaan enintään 90.000 €:n lainalimiitti töiden ja valvonnan rahoittamiseksi.

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​