Mika Jaskari

Asuntomyyjä

Kielitaito

Suomi, Englanti

Hei, minä olen Mika Jaskari huippumyyjä.
Myynti ja markkinointi ovat olleet intohimoni yli 30 vuoden ajan. Olen omistautunut myyntityölle ja ansainnut lukuisia huippumyyjän palkintoja urani aikana. Vuonna 2022 minut palkittiin Huoneistokeskus Tampereen parhaana myyjänä. Lisäksi olen toiminut vuosien varrella kouluttajana ja valmentajana lukuisille myyjille auttaen heitä menestymään.

Olen vienyt onnistuneesti päätökseen tuhansia kauppoja ja rakentanut vahvan asiakasverkoston, minulla on vahva paikallistuntemus, joka auttaa minua ymmärtämään alueen markkinat ja erilaiset kokonaisuudet perusteellisesti. Sosiaalisen median markkinointi on ala, josta minulla on vahvat näytöt ja se on tehnyt minusta yhden Pirkanmaan seuratuimmista välittäjistä somessa.

Vaikka myyntityö on suuri intohimoni, minulla on myös muita rakkaita kiinnostuksen kohteita elämässäni. Luonnossa liikkuminen on minulle tärkeää, ja nautin marjastuksesta, sienestyksestä sekä kalastuksesta. Liikunta on myös suuressa roolissa elämässäni, erityisesti salibandy on lähellä sydäntäni. Uskon vahvasti monipuolisen elämäntyylin ja harrastusten merkitykseen, ne auttavat pitämään mielen ja kehon tasapainossa, mikä on avain jaksamiseen pitkinä työpäivinä.

Olen aina innostunut itseni kehittämisestä ja pyrin oppimaan uutta aina kun mahdollista. Mottoni on yksinkertainen: jokainen ansaitsee parasta palvelua. Teen kaikkeni varmistaakseni, että asiakkaani saavat juuri sitä, ja teen sen suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Jos etsit asuntomyyjää, joka yhdistää laajan kokemuksen, monipuolisen osaamisen ja intohimon alaan, olen täällä auttaakseni sinua. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä aloittaa matkan kohti unelmiesi asuntoa!

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.