Jan Klenberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Seuraa somessa

Reilua ja rehtiä välitystä reippaalla otteella!
Kodinvaihto on lähes kaikille yksi elämän suurimmista asioista. Siihen valittavan yhteistyökumppanin on oltava luottamuksen arvoinen ja sen lupaan lunastaa. Minusta saatte luotettavan kumppanin, on sitten kyseessä kodin, vapaa-ajan asunnon tai tontin myynti. Näistä kaikista minulla on poikkeuksellisen hyviä onnistumisia, niin omakotitaloista, pienistä kerrostaloasunnoista, kesämökeistä kuin merenrantatonteistakin. Asun itse Sipoossa, joten myös aktiivisin toiminta-alueeni löytyy sieltä sekä naapurikunnista. Välitystyö on haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja paras palkinto on tyytyväinen asiakas!

Asiakkaani kertovat minusta
Hei Jan, Meillä oli yhteinen projekti, mutta ilmeisesti yhteistyö ei kiinnostanut, koska myit talomme heti. Sinä lyhyenä aikana tiedonkulku puoleltasi oli kiitettävää kuten myös positiivinen ja avoin asenteesi ja ylipäänsä kiinnostus koko projektiin. T. Karin ja Pauli
Lämpimät kiitokset erinomaisesta myyntityöstä – talomme kävi kaupaksi viikossa. Erityiskiitos tarmokkuudesta, tehokkuudesta ja positiivisesta asenteestasi. Meille tärkeätä oli myös se, että hoidit asianmukaisesti myös kaiken ”paperisodan” ja tunnollisesti selvitit vastaukset kaikkiin kysymyksiimme.

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.